Bejelentkezés

Régóta foglalkoztat a sminktetoválás, de bizonytalan vagy, nem tudtál dönteni? Beszéljük meg személyesen elképzelésed megvalósításában tudunk e számodra megoldást nyújtani. Jelentkezz konzultációra, előrajzolásra, így megfontoltan dönthetsz, biztonságban vagy! Figyelmesen olvasd el az információkat, nézd meg munkáink a galériában és az árlistát. Döntéskor gondold át, hogy előfordulhat több alkalommal kell találkoznunk! (konzultáció, tetoválás, kontroll, korrekciók, frissítések). Járd alaposan körbe a témát, nézz meg több weboldalt, több referencia munkát, hogy megtaláld az elképzelésednek megfelelő sminktetoválási módszert, stílust, szakembert.

Visszajáró vendégkörünk bővül és egyre több új vendég szeretné ha mi készítenénk el sminktetoválását. Hosszú előjegyzéssel, szoros időbeosztással dolgozunk. Új munka, korrekció, frissítés időpontokra több hét, 2-3 hónap az előjegyzés szerinti várakozás.

Bejelentkezés, időpont foglalás:
– 30/9295-170 telefonszámon
– riasminktetovalas@gmail.com e-mail címen
– Facebook: Ria Sminktetoválás hivatalos oldal

Miután telefonáltál a hatékony, gyors és pontos egyeztetés miatt e-mailben megkapod a VENDÉG KARTON-t és a tudnivalókat. Kérjük figyelmesen olvasd el a tetoválás előtti, alatti, utáni tudnivalókat és töltsd ki a kért adatokat. Amint visszaküldted felhívunk az általad megadott telefonszámon, hogy egyeztessük a tetoválásod időpontját.

Amennyiben mindketten elfoglaltak vagyunk, néhány órán belül visszahívunk.
Üzenetedre, leveledre nem kaptál választ, nem hívtunk vissza? Annak csak technikai oka lehet, vagy hibásan adtad meg elérhetőségeid, ebben az esetben kérlek ellenőrizd a megadott adatokat, vagy keress meg újra: 30/9295-170

Megbeszélésre pár napon belül sor kerülhet, találkozzunk hamarosan!

Az időpont egyeztetés előtti VENDÉG KARTON-T  és tudnivalókat itt is tudod kérni: