Nincs időd reggelente hosszú perceket sminkeléssel tölteni?
Szeretnéd ha nem maszatolódna el a szemfesték és a rúzs?
Bosszant, hogy nem tudsz tökéletes vonalú és színű egyforma szemöldököt rajzolni?
A sminktetoválás tartós és kíméletes eljárás az ajkak, szemöldök és a szemhéjak hangsúlyozására. Smink amely soha nem kenődik el, strandon, uszodában, szaunában, sportoláskor, még a reggeli ébredéskor is tökéletes marad.
Sokan elégedetlenek fakó színű, előnytelen formájú, a helytelen szedés miatt gyakran egyenetlen szemöldökükkel. Finom szálrajzolással, árnyalással, megfelelő szín és formaválasztással, természetes hatású sminktetoválás készíthető.
A szempillasűrítés és szemhéjtetoválás ideális azoknak a hölgyeknek, akiknek nincs idejük és kedvük reggelente sminkelni magukat és akiket zavar a napközben elmaszatolódó szemfesték. A ritka szempillák sűrűbbnek tűnnek, a szem nagyobb, kifejezőbb lesz.
Szájsatírozás, optikai nagyobbítás, szájszínezés segítségével korrigálhatók a túl kicsi ajkak, a jelentéktelen kontúrok és az aszimmetrikus szájforma.

Fontos számodra a természetesség?
Az arc hibáit korrigáló, finom sminkhatású tartós sminktetoválásokat neked ajánljuk!
Célunk, hogy az arc újrarajzolt vonalai láthatatlanul szépítsék viselőjüket.
Felkészültél a változásra?
A sminktetoválás hosszú évekre meghatározza a megjelenésed, kényelmessé teszi a reggeleket, mert nem kell sminkelni. Szépít és időt spórol, korrigál amit lehet.
Kérj tanácsot, válaszd ki a számodra tökéletes színt és formát ami kiemeli az arcod szépségét.

Hogyan lesz tökéletes a tartós sminked nálunk?
Eláruljuk a titkunk: egyedülálló, forradalmi újdonság, hogy hárman dolgozunk,
ez garantálja a hibátlan sminktetoválásokat:
-Ria a sminktetoválások személyre szabott egyedi tervezését készíti, a stúdió alapítója, 18 éve az elsők között kezdte a sminktetoválást, töretlenül diktálja a minőséget, követi a trendeket, sikeres vállalkozó, elismert sminktetováló művész.
-Zsó tervezés után a sminktetoválásokat készíti, 4 éve dolgozik Ria mellett, a test tetoválásban szerzett tapasztalatait hozta ebbe a szakmába, ennek köszönhetően gyakorlott, biztos kézzel dolgozik. Megtanulta Ria és a világ számos sminktetováló művészének technikáit, majd saját technikákat fejlesztett, megalkotta egyedi stílusát és munkamódszerét.
-Rita tart veled kapcsolatot, segít neked, hogy minden információt ismerj amit a sminktetoválások, képzések előtt, alatt és után tudnod kell.

Munkánkban és az életünkben fontos számunkra a minőség, a pontosság és az apró részletekre való odafigyelés.
Folyamatosan képezzük magunkat, tanfolyamokra, mesterképzésekre, konferenciákra járunk.
18 év tapasztalat, szakmai gyakorlat több ezer elégedett, visszajáró vendég, évente 500-nál több új munka, naprakész gép/festék/technika háttér a garancia arra, hogy vendégeink igényeihez, adottságaihoz személyre szabott sminktetoválásokat készítünk.
Profi gépekkel, természetes látványú színekkel, pontos tervezéssel, legújabb technikákkal várjuk vendégeinket!

Sminktetoválások készítése mellett, sminktetoválók képzése teszi teljessé a munkánk, boldogok vagyunk hogy taníthatunk és átadhatjuk tudásunk, hogy sikeres sminktetoválók legyenek tanítványaink!
2017 szeptemberétől színvonalas, minden igényt kielégítő, egyedi különleges belső térrel megálmodott, jól felszerelt sminktetováló stúdióban vár benneteket 3 fős csapatunk, ahol kialakítottuk tágas oktatótermünket is.
Vadonatúj exkluzív belvárosi üzletünkben, magas színvonalon tudjuk megvalósítani, elkészíteni kívánságaitokat.
Büszkén jelentjük be, hogy stúdiónk Veszprémben Kalcsu Cosmetics partner, a Boomtech és a ColorinDerm márkák képviselete, tanulóinknak ezeket a csúcsminőségű gépeket és festékeket ajánljuk.

Köszönjük, hogy megkerestél,
reméljük hamarosan találkozunk!

Szeretettel várjuk vendégeink, tanulóink:
Ria: tervezés/oktatás
Zsó: tetoválás/oktatás
Rita: asszisztens, oktatás vezető

Üdvözlettel:
alairas

 

 

Noé József Zsó
Posgay Rita