Visszajáró vendégkörünk bővül és egyre több új vendég szeretné ha mi készítenénk el sminktetoválását.
Új munka, korrekció, frissítés időpontokra több hét, 2-6 hónap az előjegyzés szerinti várakozás.
2019 január 1-től változtak a foglalás, módosítás, a korrekció lehetőség és az áraink, így tudjuk megtartani az egyensúlyt a mennyiség és a minőség között, hogy vendégeink a továbbiakban is a megszokott magas minőséget kapják.
Időpont foglaláskor gondold át előfordulhat, hogy többször kell találkoznunk:
konzultáció, tetoválás, korrekció(k), frissítés

Bejelentkezés, időpont foglalás: riasminktetovalas@gmail.com

Írd meg kérésed, új munkához küldj fotót, írj telefonszámot, visszahívunk, hogy egyeztessük tetoválásod időpontját!
Hosszú előjegyzés esetén időpont várólistára írunk, amint tudunk időpontot ajánlani keresünk.
Időpont foglalása előtt elküldjük a pontos, részletes tudnivalókat, amennyiben nem érkezett meg jelezd!

Visszajáró vendégünk vagy? Írd meg kérésed és előző tetoválásod időpontját.
Új munkára jelentkezel? Küldj fotót az adott területről smink nélkül és a napi sminkeddel szemből és két oldalról és írd meg kérésed, elképzelésed.

Máshol készült tetoválással érkezel? Sajnos nem minden esetben tudunk fedést vállalni, ennek szakmai és esztétikai akadálya lehet. Küldj szemből és két oldalról fotót.

Bizonytalan vagy? Régóta foglalkoztat a sminktetoválás gondolata, de nem tudtál dönteni? Járd alaposan körbe a témát, nézz meg több weboldalt, több referencia munkát, hogy megtaláld az elképzelésednek megfelelő sminktetoválási módszert, stílust, szakembert. Beszéljük meg személyesen elképzelésed megvalósításában tudunk e számodra megoldást nyújtani. Jelentkezz konzultációra, előrajzolásra, így megfontoltan dönthetsz, biztonságban vagy! Konzultáció díját 4 hónapon belül levonjuk tetoválásod árából.
Szeretnél gyors VIP időpontot? Időpontot foglalt, módosítás miatt felszabadult időpontokról értesítést kérő vendégeinket VIP várólistára írjuk. Előfordul hogy hetente 1-2 plusz időpontot is tudunk adni.

Miért kell ránk sokat várni? 20 éve készítünk sminktetoválásokat, napról napra, évről évre gyakorlottabbak vagyunk ezért egyre szebb, minőségibb munkát kapnak vendégeink. Visszajáró vendégeinkkel szilárd alapokat alakított a kölcsönös bizalom, pontosság, biztonság szem előtt tartása, magas minőségű anyagok és eszközök használata. Kiemelkedő eredményeket érünk el sminktetoválásban, hálásan köszönjük vendégeinknek hogy hozzájárulnak sikereinkhez, minőségi munkával háláljuk meg!

228r-res
További kérdéseid lennének? Fordulj hozzánk bizalommal: 30/9295-170
Amennyiben mindketten elfoglaltak vagyunk, néhány órán belül visszahívunk!
Napi munkánk nyugalmát segíted, ha telefonhívás helyett sms-ben visszahívást kérsz.
Üzenetedre, leveledre nem kaptál választ, nem hívtunk vissza? Annak csak technikai oka lehet, vagy hibásan adtad meg elérhetőséged, ebben az esetben kérlek ellenőrizd a megadott adatokat, vagy keress újra.

Megbeszélésre pár napon belül sor kerülhet, találkozzunk hamarosan!
Köszönjük hogy jelentkeztél,
várunk szeretettel!
Ria, Zsó