Nincs időd reggelente hosszú perceket sminkeléssel tölteni?
Szeretnéd ha nem maszatolódna el a szemfesték és a rúzs?
Bosszant, hogy nem tudsz tökéletes vonalú és színű egyforma szemöldököt rajzolni?
A sminktetoválás tartós és kíméletes eljárás az ajkak, szemöldök és a szemhéjak hangsúlyozására. Smink amely soha nem kenődik el, strandon, uszodában, szaunában, sportoláskor, még a reggeli ébredéskor is tökéletes marad.
Sokan elégedetlenek fakó színű, előnytelen formájú, a helytelen szedés miatt gyakran egyenetlen szemöldökükkel. Finom szálrajzolással, árnyalással, megfelelő szín és formaválasztással, természetes hatású sminktetoválás készíthető.
A szempillasűrítés és szemhéjtetoválás ideális azoknak a hölgyeknek, akiknek nincs idejük és kedvük reggelente sminkelni magukat és akiket zavar a napközben elmaszatolódó szemfesték. A ritka szempillák sűrűbbnek tűnnek, a szem nagyobb, kifejezőbb lesz.
Szájsatírozás, optikai nagyobbítás, szájszínezés segítségével korrigálhatók a túl kicsi ajkak, a jelentéktelen kontúrok és az aszimmetrikus szájforma.

Fontos számodra a természetesség?
Az arc hibáit korrigáló, finom sminkhatású tartós sminktetoválásokat neked ajánljuk!
Célunk, hogy az arc újrarajzolt vonalai láthatatlanul szépítsék viselőjüket.
Felkészültél a változásra?
A sminktetoválás hosszú évekre meghatározza a megjelenésed, kényelmessé teszi a reggeleket, mert nem kell sminkelni. Szépít és időt spórol, korrigál amit lehet.
Kérj tanácsot, válaszd ki a számodra tökéletes színt és formát ami kiemeli az arcod szépségét.

Hogyan lesz tökéletes a tartós sminked nálunk?
Eláruljuk a titkunk: egyedülálló, forradalmi újdonság, hogy ketten dolgozunk,
ez garantálja a hibátlan sminktetoválásokat:
-Ria a sminktetoválások személyre szabott egyedi tervezését készíti, a stúdió alapítója, 21 éve az elsők között kezdte a sminktetoválást, töretlenül diktálja a minőséget, követi a trendeket, sikeres vállalkozó, elismert sminktetováló művész.
-Zsó tervezés után a sminktetoválásokat készíti, 5 éve dolgozik Ria mellett, a test tetoválásban szerzett tapasztalatait hozta ebbe a szakmába, ennek köszönhetően gyakorlott, biztos kézzel dolgozik. Megtanulta Ria és a világ számos sminktetováló művészének technikáit, majd saját technikákat fejlesztett, megalkotta egyedi stílusát és munkamódszerét.

Munkánkban és az életünkben fontos számunkra a minőség, a pontosság és az apró részletekre való odafigyelés.
Folyamatosan képezzük magunkat, tanfolyamokra, mesterképzésekre, konferenciákra járunk.
21 év tapasztalat, szakmai gyakorlat több ezer elégedett, visszajáró vendég, évente 500-nál több új munka, naprakész gép/festék/technika háttér a garancia arra, hogy vendégeink igényeihez, adottságaihoz személyre szabott sminktetoválásokat készítünk.
Profi gépekkel, természetes látványú színekkel, pontos tervezéssel, legújabb technikákkal várjuk vendégeinket!

Sminktetoválások készítése mellett, sminktetoválók képzése teszi teljessé a munkánk, boldogok vagyunk hogy taníthatunk és átadhatjuk tudásunk, hogy sikeres sminktetoválók legyenek tanítványaink!

2017 szeptemberétől színvonalas, minden igényt kielégítő, egyedi különleges belső térrel megálmodott, jól felszerelt sminktetováló stúdióban várunk, ahol kialakítottuk tágas oktatótermünket is.
Vadonatúj exkluzív belvárosi üzletünkben, magas színvonalon tudjuk megvalósítani, elkészíteni kívánságaitokat.
Büszkén jelentjük be, hogy stúdiónk Veszprémben Kalcsu Cosmetics partner, a Boomtech és a ColorinDerm márkák képviselete, tanulóinknak ezeket a csúcsminőségű gépeket és festékeket ajánljuk.

Köszönjük, hogy megkerestél,
reméljük hamarosan találkozunk!

Szeretettel várjuk vendégeink, tanulóink:
Ria: tervezés/oktatás
Zsó: tetoválás/oktatás

Üdvözlettel:
alairas